Avveckling

Nordiskst Realspanade AB

Företags finans och byrå sedan 2006

 

Kampanj

Avveckling

KAMPANJ

Bolag med under 100 verifikationer under föregående räkenskapsår avvecklar vi för fantastiska 3.490:-. Inga dolda kostnader och vi gör dessutom årsbokslut och Er personliga K10´a för kommande deklaration.

Hur fungerar det?

Steg 1

Du fyller i formuläret nedan för en kostndsfri offert. Ju mer information du skickar med ju snabbare blir processen.

Steg 2

En konslut kontaktar Er för att verifiera att vi talar med rätt person samt går igenom hur gången är. Du kommer även ha chansen att ställa de frågor som man har vid en affär som denna. Denna kontaktperson kommer du ha under hela processen

Steg 3

Vi samlar in den information vi behöver samt tar fram avtal för köp av Ert bolag. Ni läser igenom avtalet och vi gör eventuella ändringar om det skulle behövas. Ni för även över bilar och inventarier om sådana finns. Dessa skall tas upp i bokförimngen utefter det upptagna värdet. Allt detta hjälper vi Er med.

Steg 4

Ni för över bolagets medel till aktieägarnas privatkonto efter den andel aktier var och en äger. När detta är gjort signerar Ni en avräkningsnota via en tredjepartsleverantör. Även om vi möts på något av våra kontor sköts allt digitalt. I och med detta är Ni nu friskrivna och beviljats ansvarsfrihet.

Steg 5

Vi håller extra bolagsstämma där det framgår att styrelsen och bolagets adress byts en ändringsanmällan samt bolagsordning skickas också in via vår ombudstjänst. Detta gör att Ni får kvittensen omedelbart.

 

  • Vi håller alltid det vi lovat under utsatt tid. Vi har nära kontakt med Bolagsverket, Skatteverket och de flesta storbanker. Vi har egna jurister, likvidatorer, marknadsekonomer och ett nära samarbete med advokat medlem i advokatsamfundet..
Fill out my online form.
 
 
 

Fyll i formuläret om Ni har frågor angående tjänsterna.

Kontakta oss:

Lilla Bommen 1

411 41 Göteborg

info@nordisktrealspar.se

Tel: 020-19 15 00

Google +

Öppettider:

 

Vardagar 10.00-18.00

Besök oss gärna:

För ett besök krävs att detta bokas i förväg via kalendern nedan. Vi har för tillfället ont om besökstider men slå en signal eller fyll i formuläret så försöker vi få in Er så fort vi kan.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.