Styrning

Nordiskst Realspanade AB

Företags finans och byrå sedan 2006

 

Företagas

styrning

Du förstår först vad vi gör när du har behovet.

 

Med dagens affärsklimat är det ingen dans på rosor att driva små till medelstora företag. Det finns så många fart hinder att man knappt hinner gasa innan man måste tvärnita. Det vi gör är att vi reder i din verksamhet så den förblir likvid, ger Er möjlighet att expandera, för diskussioner med myndigheter samt företräder Er i domstol om det skulle behövas.

Att din affärsbyrå är solid och inte går omkull när de åtagit sig Era uppdrag är viktigt. Vi är transparenta i allt så vi visar våra siffror för att påvisa att vi är en av de få affärsbyråerna med ett högt aktiekapital att gå publikt. Vi har heller aldrig fått några anmärkningar eller ansökningar. Med andra ord vi sköter oss, så du kan räkna med att vi tar lika god hand om dig.

Hjälp med din likviditet

 

Vi har genom väl inarbetade kontakter och lång erfarenhet lyckats etablera ett nätverk där vi kan hjälpa företag att öka sin likviditet för exempelvis expansion eller nya produktlanseringar. Vi ser över bolagets nuvarande ekonomiska situation och kommer där efter med förslag på hur Ni skall gå till väga. Vi ger även förslag på besparingar som över tid gör Ert företag mer konkurrens kraftigt

Dpscing elitse a eiusmo tempor incdun labore dolore an magna aliquas enimes veniam nostru eration ullamco laboris consua aliquas enimes veniam nostru incdun labore dolore an magna in reprner voluptae.

Dpscing elitse a eiusmo tempor incdun labore dolore an magna aliquas enimes veniam nostru eration ullamco laboris consua aliquas enimes veniam nostru incdun labore dolore an magna in reprner voluptae.

Bank och myndighetskontakter

 

En sån tillsynes enkel sak som att öppna ett bankkonto till sitt företag har för många blivit ett hinder. Det krävs oftast affärsplaner, budgetar, likviditetsrapporter och en fläckfri styrelse. Vi hjälper Er med allt detta! Dels genom de kontakter vi har, men även att sammanställa de dokument som kreditinstituten begär. Vi har all denna kunskap och mångårig erfarenhet så vi vet vad som skall fram.

 

Kontakter med myndigheter är en tidskrävande och tålamodsprövande historia. Därför erbjuder vi Er att företräda Er i dessa kontakter. Vi har skattejurister samt jurist som sköter all korrespondens å Era vägnar. Den tiden det skulle ta Er att göra detta själva är mer ekonomiskt försvarbart att lägga på Er kärnverksamhet. Dessutom blir det oftast rätt från början.

 

Några av de institut vi rekomenderar:

Fill out my online form.

Kontakta oss:

Lilla Bommen 1

411 41 Göteborg

info@nordisktrealspar.se

Tel: 020-19 15 00

Google +

Öppettider:

 

Vardagar 10.00-18.00

Besök oss gärna:

För ett besök krävs att detta bokas i förväg via kalendern nedan. Vi har för tillfället ont om besökstider men slå en signal eller fyll i formuläret så försöker vi få in Er så fort vi kan.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.